Úvod »Čerpadla -ponorná»Profi -3\"- cca.72mm - vrty » 3"Ponorné odstředivé čerpadlo 3SEm 2,5/20 230V (kabel 20m)


        

3"Ponorné odstředivé čerpadlo 3SEm 2,5/20 230V (kabel 20m)

 

bez DPH : 5 455 Kč
s DPH (21 %):
6 600 Kč

3"Ponorné vícestupňové čerpadlo (kabel 20m s vidlicí) 230V

Ponorná čerpadla 3SE s průměrem 78mm do vrtů, studní nebo nádrží.Čerpání čisté užitkové vody bez mechanických příměsí. Nerezo litinová konstrukce.Elektrický kabel je k čerpadlu připojen pomocí speciálního vodotěsného konektoru.Maximální ponor je 70m.Možnost svislé instalace.Pro získání kompletní vodárny je nutné zařízení doplnit vodárenským setem, zpětnou klapkou a závěsným zařízením.

Popis čerpadla:Ponorné čerpadlo se skládá ze dvou částí.

1.Motor čerpadla - netoxickým olejem plněný ponorný motor s nerezovým pláštěm, měděným vinutím a keramickou mechanickou ucpávkou, vybavený membránou pro vyrovnávání tlaku.Motor je dvoupolový s pomocným rozběhovým vinutím.Rozběhový kondenzátor a nadproudová ochrana je umístěna přímo v čerpadle.Elektr.kabel je připojen k čerpadlu speciálním vodotěsným konektorem a lze jej tedy snadno vyměnit.Kabel čerpadla (H07RN-F3G1)je zakončen běžnou trojpolovou euro vidlicím 230V.

2. Vlastní čerpadlo je složeno z několika stejných stupňů.Každý stupeň se skládá z rotujícího oběžného kola a pevného difuzoru.Oběžné kolo uděluje kapalině kinetickou energii, kterou difuzor mění v energii potenciálovou (tlakovou) a současně usměrňuje do sání dalšího stupně.Vše je rozebratelně opláštěno nerezovým pláštěm.Toto uspořádání umožňuje relativně jednoduchou výměnu jednotlivého článku v případě jeho opotřebování. Na výtlaku čerpadla je umístěna klapka, omezující zpětné hydraulické rázy při vypnutí čerpadla.

V případě malé vydatnosti vrtu/studny, doporučujeme čerpadlo dovybavit externím hlídáním hladiny.Pozor, součásti dodávky není zpětná klapka.

- zásobování vodou z vlastných zdrojů např. domy, chaty, chalupy

- zavlažování a postřiky zahrad

- zemědělství a hospodářství

- čerpání do automatických tlakových systémů atd.

MTc0NjQ